Ny medlemsfordel: pensjon

Skjermdump: NHO/Storebransj.

RørNorge tilbyr nå NHO Pensjon til våre medlemmer. Med denne pensjonsordningen får du en avtale med betingelser som normalt er forbeholdt de aller største bedriftene.

Vi oppfordrer alle medlemmer som benytter seg av RørNorges tidligere pensjonosavtale om å bytte til NHO Pensjon.

Ved å forhandle på vegne av hele NHO-fellesskapet med mer enn 30 000 bedrifter, har NHO oppnådd betingelser som normalt er forbeholdt de aller største bedriftene. I tillegg følger NHO opp avtalen, slik at dere som medlemsbedrifter kan være trygge på at avtalen er konkurransedyktig.

For bedrifter som sparer i Storebrands indeksnære profiler reduseres forvaltningskostnaden til 0,19% av sparekapitalen, mens forvaltningskostnadene for pensjonsprofilene reduseres til 0,29%. Det betyr lavere kostnader for deg som arbeidsgiver. For den ansatte vil lavere kostnader på pensjonsopptjening fra tidligere arbeidsforhold gi høyere forventet pensjon.

All pensjon er for de fleste nå samlet på en konto og fra juni blir det pensjon fra første kroner. Begge endringene innebærer at det er viktig å holde administrasjons- og forvaltningsgebyrene så lave som mulig.

Markedets høyeste kundetilfredshet

Ifølge Norsk Kundebarometer/Barcode har NHO Pensjon markedets høyeste kundetilfredshet. Pensjonsspesialistene i Storebrand hjelper dere med råd og veiledning tilpasset både bedriftens og de ansattes behov. Dere får også tilgang til gode digitale løsninger som gjør det enkelt å administrere pensjonsordningen.

De ansatte tilbys gode råd om pensjon og svært gode betingelser på blant annet pensjonskapitalbevis.

Pensjon er et av de mest verdifulle ansattgodene. I Storebrand Fordel får bedriftens ansatte enkelt tilgang til all informasjon om sin pensjonsavtale, hjelp til å forstå hvor mye de får i pensjon den dagen de slutter å jobbe og gode råd om hvordan de med enkle grep kan oppnå en enda bedre pensjon.

Det dessverre ikke lov til å flytte medlemmene automatisk over til NHO Pensjon, men vil anbefale at dere kontakter Storebrand på Epost: kundeteam.bedrift@storebrand.no eller telefon: 22 31 21 21.

Mer informasjon om NHO Pensjon

NHO Pensjon gir alle bedrifter like gode avtaler uansett størrelse, og uavhengig om bedriften er nyetablert eller veletablert. Midlene i NHO pensjon investeres etter strenge bærekraftskriterier.  

Les mer