Artikler

Vis filtrering

54 resultater

Type artikkel
Velg område
54 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Miljøfyrtårn på 1-2-3

  Nå er det mulig å innføre miljøledelse i henhold til Miljøfyrtårn sine krav på en enkel måte via Webinar. Utgangspunktet er en nyutviklet metodikk, en pedagogisk og ubyråkratisk tilnærming, for å innføre miljøledelse raskere og mer kostnadseffektivt i forhold til en vanlig fremgangsmåte.

 2. Gratis smittevernkurs

  Rørentreprenørene Norge tilbyr gratis smittevernkurs til medlemsbedrifter og avdelinger, for å redusere smitten og holde arbeidet i gang.

 3. Må forebygge økt karantenefravær

  I går strammet regjeringen inn ytterligere, i takt med at koronasmitten stiger. Sykdoms- og karantenefraværet er høyt i mange bedrifter, og vårt sterkeste våpen er vaksine og gode smitteverntiltak. Se oppdatert bransjestandard og smittevernbrosjyre i saken.

 4. Meld deg på webinar om forebygging av muskel- og skjelettplager

  Arbeidstilsynet inviterer til webinar 4. oktober kl. 10, hvor vi skal dele kunnskap om faktorene som kan være årsak til muskel- og skjelettplager i bransjen, hvordan og hvilke tiltak som kan iverksettes for å fremme muskel og skjeletthelse, og hvorfor det bør gjøres.

 5. Ny forskrift om smitteverntiltak på byggeplasser i Oslo

  Byrådet i Oslo har opphevet forskrift om smitteverntiltak på byggeplasser i Oslo og den er erstattet med en ny bestemmelse i forskrift om forebygging av koronasmitte. Den nye bestemmelsen gir pålegg om å følge til enhver tid gjeldende anbefalinger i Byggenæringens landsforenings (BNL) bransjestandard om smittevern, som skal følges på byggeplasser.