Konferanse, Konferanse

SMB-dag og Generalforsamling 2022

2. jun 2022 til 3. jun 2022 Park Inn By Radisson Oslo Airport Henrik Ibsens vei, 2060 Gardermoen
Medlem, SMB-dag: 500,- Ikke medlem, SMB-dag: 1000,- Middag, generalforsamling: 900,- (kun for medlemmer) Overnatting, generalforsamling: 1695,- (kun for medlemmer)
Påmeldingsfrist 30. april 2022

Årets generalforsamling kjøres sammen med SMB-dagen 2022, med et solid faglig program for eiere, ledere og nøkkelpersoner i små og mellomstore rørleggerbedrifter.

Er du oppdatert på det som har betydning for små og mellomstore foretak? Er din bedrift så effektiv som den kan være med tanke på fremtidens utfordringer?

På SMB-dagen torsdag 2. juni får du påfyll i din lederryggsekk! Både medlemmer og ikke-medlemmer av Rørentreprenørene Norge er invitert.

Generalforsamlingen starter rett etter SMB-dagen, altså klokken 16.30, med foredraget Kroner, krig og kaos - hva skjer?.

Fredag gjennomføres den formelle delen av generalforsamlingen og det blir faglig program med søkelys på det grønne skiftet, endringer og dokumentasjon. Dette er kun for medlemmer.

Sjekk ut programmet, og husk å velge riktig deltakerkategori når du melder deg på. Vi håper du blir med på begge samlingene.

Dagsorden og saksdokumenter 2022

Årsberetning og saksdokumenter