Konferanse, Konferanse

Rørbransjens SMB-dag 2021

15. sep 2021 til 15. okt 2021 Union Scene Grønland 60, 3045 Drammen
Medlem: 800,- Ikke medlem: 800,-
Påmeldingsfrist 10.09.2021

SMB-dagen er møteplassen for eiere, ledere og nøkkelpersoner i små og mellomstore rørleggerbedrifter. En dag spekket med info om hva som betyr noe for små og mellomstore bedrifter.

Kan du bli mer effektiv? Hva påvirker din lønnsomhet? Endringer i avhendingsloven fra nyttår vil påvirke det du driver med - vi forteller hva! Har du opplevd å ha ansatte som er sykemeldt? Hva gjelder for egenmelding, tilrettelegging og gradert sykemelding? Kan du si opp en syk arbeidstaker? 

Vi inviterer til en rørbransjedag, som ikke er på TEAMS – her møter du virkelige mennesker! Vi fyller din lederryggsekk med aktuell kunnskap i løpet av en liten dag i Drammen. Lett tilgjengelig med flytog fra Gardermoen.

Vi oppfordrer også våre medlemmer til å invitere med seg bedrifter som enda ikke er medlem i RørNorge. Det er viktig at vi som bransje står samlet og får med oss flest mulig på "bransjelaget". Ta gjerne med deg en "rørleggervenn"

For de som ønsker det, fortsetter vi bransjesamtalen på "REKORD ØLBAR" en liten gåtur fra Union Scene. Trenger du overnatting anbefaler vi Comfort Hotel Union Brygge som bare er noen rørlengder fra Union Scene.

Påmeldingsfrist 8. september!