Digitalt BAS-kurs – Kurset er fulltegnet!

8. apr 2024 til 10. apr 2024
Påmeldingsfrist 2. april

Ønsker du å utvide din kompetanse – benytt sjansen nå! Vi har gleden av å invitere til vårt populære digitale baskurs 8.-10. april, med kursinstruktørene Are Skaar Nielsen, Henrik Seljeset Berg-Olsen og Oddgeir Tobiassen fra RørNorge.

Fulltegnet!

Mandag 08. april 2024 kl. 12.00 - 15.00
Tirsdag 09. april 2024 kl. 12.00 - 15.00
Onsdag 10. april 2024 kl. 12.00 - 15.00

Til orientering er dette et 3 dagers sammenhengende kurs.

Kursinstruktører: Are Skaar Nielsen, Henrik Seljeset Berg-Olsen og Oddgeir Tobiassen.

Hovedmål
Målet er å utdanne ledere på bas nivå, gjennom en systematisk og målrettet innføring i de emnene som basen må beherske i sitt virke. Rørleggeren skal lære å bli bas.

Klikk her for å se hele kursbeskrivelsen inkludert priser. Klikk her for å se fullstendig program.


Påmelding
Ønsker du/dere å delta på kurset, vennligst meld deg/dere på innen 2. april 2024 via denne linken. Kurset er fulltegnet!

Ønsker samme person å melde på flere, vennligst kryss av dette i starten av påmeldingskjemaet.

Dere vil få en påmeldingslink til Teams når vi har antall deltakere. Her er det førstemann til mølla-prinsippet. Maks 20 deltakere.


Kursinformasjon

1. Kursnavn og eierskap
Kurset tittel er baskurs. Rørentreprenørene Norge er eier og utvikler. Kurset skal gjennomføres av arrangører godkjent av Rørentreprenørene Norge.

2.  Målgruppe og opptakskrav
Kurset er beregnet for rørleggere som skal ha et lederansvar på byggeplassen. Kurset vil også være egnet for rørleggerbaser som ønsker oppdatering og påfyll av kunnskap innenfor ett eller flere områder. Det kreves svennebrev eller tilsvarende realkompetanse i rørleggerfaget.

3.  Hovedmål
Målet er å utdanne ledere på basnivå, gjennom en systematisk og målrettet innføring i de emnene som basen må beherske i sitt virke. Rørleggeren skal lære å bli bas.

4.  Innhold
Kurset skal inneholde det en rørleggerbas trenger i sitt daglige virke som leder av arbeidene på en byggeplass. Noen av emnene er sammenfallende med mesterutdanningen.

 

Kurset for rørleggerbasen inneholder følgende hovedemner:

  • A1Oppgaver og roller som bas
  • A2Hva trenger basen av lederegenskaper?
  • A3Basøkonomi
  • A4Aktuelle lover, forskrifter og normer
  • A5HMS og Kvalitetssikring - planlegging og drift av byggeplass

 

Se også emneoversikt med innhold og delmål:

5.  Gjennomføring
Kurset gjennomføres digitalt over tre dager a' 3 timer med forelesning, samtaler, erfaringsutveksling og oppgaveløsning. På kurset vises også eksempler på bruk av digitale hjelpemidler.

6.  Kursdatoer og klokkeslett
1. dag kl. 1200-1500
2. dag kl. 1200-1500
3. dag kl. 1200-1500

7.  Evaluering - kursbevis
siste kursdag løser hver enkelt deltaker en avsluttende oppgave. Oppgaven evalueres av kursarrangør og sendes deltaker 14 dager etter avsluttet kurs. Forutsetninger for kursbevis er godkjent besvarelse.  

8.   Kursavgift
Medlemmer av Rørentreprenørene Norge kr 2.950.- Deltaker nr. 2 og flere fra samme bedrift kr 2.450.- Ordinær pris ikke medlemmer kr 5.450.-. deltaker nr. 2 og flere fra samme bedrift kr 4.950.-

 
Les hele kursbeskrivelsen her, og se program her.