Digitalisering i Bergen

Paul Chaffey er trolig den politikeren i Norge som kan mest om digitalisering. (Foto: Torbjørn Tandberg)

Paul Chaffey er trolig den politikeren i Norge som kan mest om digitalisering. (Foto: Torbjørn Tandberg).

Programmet for generalforsamlingen i mai er klart. Blant høydepunktene finner vi blant annet digitaliseringsekspert Paul Chaffey og Grand Prix-stjerne Ingrid Berg Mehus.

Paul Chaffey (H) er statssekretæren bak Norges første digitaliseringsminister gjennom tidene, Nikolai Astrup. Chaffey er kjent fra jobben som administrerende direktør i Abelia, for mange år på Stortinget som representant for SV og som statssekretær for ulike departement under hele Solbergs regjeringstid. Chaffey er trolig den politikeren i Norge som kan mest om digitalisering, noe han skal snakke om på lørdagen.

Ingrid Berg Mehus begynte å spille fiolin da hun var syv år gammel. Instrumentet og den vakre stemmen hennes trollbandt publikum og tv-seere under den norske finalen i Melodi Grand Prix. I Bergen vil hun underholde oss på festmiddagen i Akvariet lørdag kveld.

Kvelden før skal vi nyte deilig grillbuffet og drikke på ærverdige Solholmen i Bergens skjærgård. Der vil det legendariske bergensbandet Salty Dog spille til dans i vertshuset.

Her kan du se hele programmet.

Og her kan du melde deg på.