Artikler

Vis filtrering

897 resultater

Type artikkel
Velg område
897 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Motbakke for opplæringskontorene

  Stortinget har enstemmig i ny Opplæringslov gitt opplæringskontorene en viktig rolle i opplæring av lærlinger. Men regjeringen og byråkratiet gir ikke opp kampen mot opplæringskontorene. For rørfaget kan konsekvensene bli dramatiske.

 2. Tariffkonferansen 2024

  NHO Byggenæringen inviterer alle medlemsbedrifter til en tariffkonferanse før lønnsoppgjøret 2024. Her blir det informert om kommende tariffoppgjør, samt mulighet til å møte forhandlingsledere og tariffansvarlige. Det vil også bli anledning til å stille spørsmål og komme med innspill.

 3. Samarbeid i nord

  Nylig ble det avholdt felles møter mellom rørleggerbedrifter, elektrikerbedrifter og entreprenørbedrifter i Nord-Norge. Konklusjonen; samarbeid gir den utførende siden muskler.

 4. Hjelp rørene i kulda

  Når kulden inntar våre boliger og fritidssteder, er det avgjørende å ta forholdsregler for å unngå frosne rør, og de problemene det kan medføre. Fagsjef i RørNorge, Are S. Nielsen, deler viktige tips for å sikre at rørene forblir intakte, selv under de mest utfordrende vinterforholdene.

 5. BNL skifter navn til NHO Byggenæringen

  Byggenæringens Landsforening, kjent som BNL, skifter navn i januar til NHO Byggenæringen. - Det nye navnet viser at vi er en sterk landsforening i NHO for hele verdikjeden i byggenæringen, sier en stolt Nina Solli, adm. direktør.