Artikler

Vis filtrering

849 resultater

Type artikkel
Velg område
849 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Rekordsøking på rørleggerlinja

  Rørleggerlinja er mer populær enn noen gang både blant jenter og gutter. For tredje året på rad opplever rørleggerfaget rekordsøkning og hele 26 % flere jenter enn i fjor ønsker seg til faget.

 2. Alle vil bli rørleggere!

  Rørleggerfaget er et av de mest populære byggfagene. Faget er blitt så populært at ikke alle får plass på rørleggerlinja. Det er et luksusproblem!

 3. Bli med på Norsk vannskadedag 2023

  RørNorge, SINTEF Community, Fagrådet for våtrom (FFV) og Direktoratet for byggkvalitet (DIBK) samarbeider om et årlig fagseminar med fokus på løsninger, som kan bidra til redusert vannskaderisiko i fremtidige bygg.

 4. Flere bedrifter varsler permitteringer

  15 % av medlemsbedriftene rapporterer at de trolig gjennomfører permitteringer i løpet av de neste tre månedene. – Uroen i markedet er stor, sier Marianne W. Røiseland, adm.dir. Rørentreprenørene Norge.

 5. Indeksregulering av entreprisekontrakter – med avtalt fastpris

  Bygg- og anleggsbransjen har den siste tiden blitt preget av uvanlig høy lønns- og prisstigning (LPS). Det gjelder spesielt rørleggertjenester, som kun i 2022 hadde en økning på over 14% fra året før. Utviklingen i bransjen viser at byggherrer og hovedentreprenører i større grad ønsker å inngå fastpriskontrakter med sine entreprenører, noe som legger større risiko hos entreprenørene.

 6. Generalforsamling og SMB-dagen 2023

  Det er en stor glede å invitere medlemmer og ledsagere til generalforsamling og SMB-dag i Bodø. Vi byr på noe av det ypperste av innledere i den faglige delen, og det blir aktiviteter, moro og visesang på selveste Kjerringøy med Halfdan Sivertsen.