Juridisk

Rørentreprenørene Norge tilbyr juridisk bistand til våre medlemsbedrifter innen områdene generell kontraktsrett, entrepriserett, håndverkertjenester, kjøpsrett, plan- og bygningsrett, HMS, arbeidsrett og tariff.

Advokatforsikring i Help

Advokatforsikring sikrer bedriften din advokathjelp, enten du har behov for gode råd og veiledning, eller det foreligger en konfliktsituasjon som krever mer omfattende bistand. Som medlem av Rørentreprenørene Norge betaler du ingen timepris.

Arbinn

Arbinn.no er NHOs arbeidsgiverportal, der du finner svar på arbeidsrettslige spørsmål. Logg deg inn med din medlemsinformasjon for å få tilgang, For ytterligere spørsmål ta kontakt med BNLs advokater eller advokat Trond Martinussen i RørNorge.

Aktuelt om lover og regler

  1. Pandemi og krig - kontraktskonsekvenser i en uforutsigbar hverdag

    I møter og samtaler med rørleggerbedrifter etter nedstengningen i 2020, opplevde Help Forsikring at det var forståelse for situasjonen i byggebransjen, og at man i stor grad klarte å håndtere de løpende konsekvensene. Det var også da en oppfatning i byggebransjen at pandemiens konsekvenser kunne være en relevant force majeure-situasjon. Den senere tid har mange vært gjennom tøffe sluttoppgjørsforhandlinger hvor man kanskje ikke har opplevd samme forståelse. Tilsvarende utfordring vet vi at entreprenører som har inngått kontrakter etter at pandemien ble kjent, har møtt på.

Aktuelle kurs

Lurer du på noe? Spør oss!

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt