Holtefjell VVS foreslått som Årets lærebedrift 2019

Helene Sondresen i Holtefjell VVS.

Helene Sondresen i Holtefjell VVS.

En lærling foreslo selv Holtefjell VVS i Drammen som kandidat til prisen Årets lærebedrift i regi av Rørentreprenørene Norge. Bedriften vil til enhver tid ha ti prosent lærlinger.

– Holtefjell VVS er flinke til å ta inn lærlinger og setter oss i fokus etter hva vi trenger å lære. De tar godt tak om jeg sier ifra om noe som helst. Helt gull! Vi har det beste miljøet jeg kan tenke meg, sier lærling Helene Sondresen blant annet i sin begrunnelse.

Langsiktig satsing

– Dette var veldig gledelig. Og forslaget er jo mer troverdig når det kommer fra en av lærlingene, enn om det bare var jeg som mente det, sier daglig leder Øivind Syvertsen i Heltefjell VVS.

Bedriften har 48 ansatte, en omsetning på om lag 100 millioner kroner og inngår i Holtefjell-gruppen.

– Helt siden Holtefjell VVS startet i 2006 har vi hatt som mål å ha ti prosent lærlinger, sier Syvertsen.

Marit Tøn, som leder Buskerud-avdelingen til Rørentreprenørene Norge, bekrefter at Holtefjell VVS er dyktige med lærlinger.

– De er veldig flinke til å rekruttere, noe som kommer hele bransjen til gode, sier hun.

Her finner du hjemmesidene til Holtefjell VVS.

Kåres under generalforsamlingen

Rørentreprenørene Norge ønsker å synliggjøre lærebedriftenes samfunnsverdi, og samtidig løfte frem og gi honnør til de usynlige læremesterne. Derfor ber vi nå om tips om dyktige lærebedrifter som fortjener tittelen Årets lærebedrift. Vinneren blir også nominert til NHOs fagopplæringspris.

En jury bestående av to styremedlemmer og to ansatte i administrasjonen vil kåre Rørbransjens beste lærebedrift 2019 og nominere denne videre inn til NHOs kompetanseavdeling i samarbeid med bedriftens lokalavdeling.

Her kan du lese mer om prisene.