Ledige plasser til mesterutdanning

Annonse for mesterutdanning høsten 2019

Annonse for mesterutdanning høsten 2019.

Per i dag, tirsdag 20. august, er det 52 søkere til kull 7 av mesterutdanningen som starter nå i august, deriblant syv rørleggere. Målet er 60 stykker, og fristen er utsatt til onsdag.

– Vi har fått noen telefoner i det siste, så vi venter flere søkere nå. Blant annet er det en rørlegger til som er svært interessert sier prosjektleder Marie Aarbogh i Blimester.com.

Hun legger til at 60 studenter er et hårete mål, men at man bør ha noe å strekke seg etter. De siste årene har antallet som starter mesterutdanningen på høsten ligget på 50–55 personer.

Favner alle byggfagene

Blimester.com er en skole, etablert av ni landsomfattende bransjeforeninger under Byggenæringens Landsforening (BNL), som etter avtale med Mesterbrevnemnda, tilbyr mesterbrevutdanning til fremtidige håndverksmestere i alle byggfagene over hele landet.

Mesterbrevnemda bestemmer innholdet i Mesterbrevutdanningen. Mesterbrevet er et synlig bevis på at du har den nødvendige kompetansen til å etablere og drive eget firma, for å lede arbeidsteam og arbeidsprosesser i et byggefirma, eller for å lede en byggfaglig avdeling hos en entreprenør eller et større byggefirma.

Her kan du lese mer om mesterutdanningen.

Søknadsskjema finner du på www.blimester.com.