Tre nye rabattavtaler

I løpet av desember har Rørentreprenørene Norge og Fordelstorget inngått avtale med tre nye leverandører om førstehjelp, sporing av utstyr og bilkjøp-/leasing.

I løpet av desember har Rørentreprenørene Norge og Fordelstorget inngått avtale med tre nye leverandører om førstehjelp, sporing av utstyr og bilkjøp-/leasing.

Fordelstorget er en nettportal som samordner innkjøpsavtaler på vegne av 3200 bedrifter i til sammen ni bransjeforeninger i bygge og anleggsnæringen, deriblant selvfølgelig Rørentreprenørene Norge. De tre nye avtalene er:

Norsk Førstehjelp

Fordelstorget har inngått en svært god avtale med Norsk Førstehjelp for å tilby blant annet hjertestarter og livreddende førstehjelpskurs til Fordelstorget sine medlemmer. 
Avtalen omfatter også:
* Annet førstehjelpsutstyr som førstehjelpskofferter
* Branntepper til bil, truck og snile
* FSE kurs
* Brannvernkurs

For mer informasjon, se www.norskforstehjelp.no eller kontakt dem på kontakt@norskforstehjelp.no eller telefon 951 39 090.

Mobile Worker

Utstyrskontroll via Tracks.
• Slutt på frustrerende leting
• Spar bedriften for tid og penger
• Automatisk sporing i kart
• Varsel ved gjenglemt verktøy og utstyr
• Små robuste sporingsbrikker med 5 -7 år levetid
 Ta kontakt for tilbud: Geir Johansen, telefon 938 87 000 | 565 99 3 30- e-post gj@mworker.no

Toyota Norge

Nettverket av 83 forhandlere rundt i landet tilbyr gode rabatter på både person- og varebiler, samt ettermontert utstyr. Toyota tilbyr i tillegg gunstig finansiering av bilkjøpet.

Kontaktperson er Christian Riisnes, telefon 930 05 057, epost Christian.Riisnes@toyota.no