RorNorge

Innhold

– Gleder meg til å ta fatt på jobben!

Rørentreprenørene Norges styreleder Torkild Korsnes er nå nestleder i BNLs styre.

Rørentreprenørene Norges styreleder Torkild Korsnes er nå nestleder i BNLs styre.

Torkild Korsnes ble valgt som ny nestleder i BNLs styre på generalforsamling i går.

– Det er veldig hyggelig å bli valgt til nestleder, og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben! Det er viktig å sette pris på å være valgt – ikke bare å bli valgt. Jobben begynner etterpå, og da mener jeg at den tilliten jeg er gitt blir både en mulighet og en utfordring, sier Torkild.

Han er administrerende direktør i Trondheimsbedriften K. Lund, har vært styreleder i Rørentreprenørene Norge siden 2017, og har sittet i BNLs styre siden 2018.

Balanse i laget

– BNL har et visst strekk i laget i form av ulike interesser hos de ulike bransjene. Når laget strekkes må laglederne ta grep for å gjenopprette balansen i laget. Da må vi være fleksible, tålmodige og flinke, sier den nye nestlederen.

Etter to år i styret har han blitt godt kjent med BNLs øvrige styremedlemmer. De fleste blir værende, mens to er skiftet ut. 

– Jeg er helt sikker på at vi får til et godt kollegium som skal spille både hverandre og administrasjonen god. Vi kommer ikke til å lykkes uten hjelp fra bransjeforeningene. Men er det noe koronakrisen har vist oss, så er det at vi kan samarbeide.

For fellesskapets beste

Det er ikke første gang Rørentreprenørene Norge har en nestleder i BNLs styre. Dag Halvorsen gjorde en ypperlig jobb i vervet i flere år frem til 2018. I dag sitter han i landsforeningens valgkomité.

 – Jeg har noe å leve opp til. Skulle jeg lure på hvordan jeg kan gjøre en best mulig jobb i BNLs styre, så har jeg nummeret hans, sier Torkild.

– Det er veldig flott at våre tillitsvalgte stiller opp for fellesskapets beste. Torkild er et stort pluss både for BNL og rørbransjen fordi han er kunnskapsrik og kjenner så godt bransjens utfordringer som aktiv daglig leder. BNL er en viktig arena når fellesskapet klarer å stå sammen om gode rammevilkår, god rekruttering, og arbeidet for en seriøs næring. Torkild er en som forener, men likevel er tydelig, sier administrerende direktør Marianne W. Røiseland i Rørentreprenørene Norge.