RorNorge

Innhold

Bilde: Bravida

Foto: Bravida

Bravidas GreenHub ble offisielt åpnet fredag 9. oktober 2020. Oslo kommunes byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Berg (MDG), var tilstede for å klippe snoren under åpningsseremonien.

– Siden tid er penger måtte vi tenke nytt. Nå er det både smart og lønnsomt å velge miljøvennlig, sier Dag Vidar Kvernbråten, regiondirektør for Oslo Service i Bravida Norge.

Bravida leverer servicetjenester og mindre prosjekter fra alle tekniske disipliner på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte fra midt i Oslo sentrum. Alle ansatte i GreenHub vil bruke elektriske sparkesykler eller lastesykler, og dermed redusere både oppdragstid og utslipp.

Les mer om GreenHub på Bravidas nettsider

– Det er veldig inspirerende å få lov til å bli invitert til en sånn type event som dette her er, og høre på hvordan dere snakker om denne grønne huben dere skaper her i Rådshugata med elektriske sykler som snart, eller kanskje allerede, er på vei ut i Oslos gater, sa Lan Marie Berg.

Pådriver for synlige endringer

– Det er gledelig å se at våre medlemsbedrifter er nyskapende og synlige pådrivere for endringer i måten vi i rørbransjen jobber på, sier fagsjef Eli Hermine Heyerdahl Eide i Rørentreprenørene Norge.

Hun legger til at det er tenkemåten til hver enkelt av oss, både på jobb og privat, som er avgjørende for hvor raskt vi klarer å tilpasse oss en mer bærekraftig måte å leve og arbeide på

Rørbransjen har en stor og viktig rolle i det grønne skiftet fordi vi muliggjør energifleksible bygg.

– Måten vi forflytter oss på har stor betydning for miljøavtrykket i en så stor bransje som rør- og byggenæringen så jeg sier både hipp hurra og gir klapp på skuldra til Bravida her, sier Eide.