Medlemmer i Årets hyggeligste-finalen

Severin Poppe Midteide og Edwin Larsen er begge i Rørentreprenørene Norges medlemsbedrifter. På lørdag kan en av dem bli Norges hyggeligste håndverker. Foto: Skjermdump, hyggeligste.no

Severin Poppe Midteide og Edwin Larsen er begge i Rørentreprenørene Norges medlemsbedrifter. På lørdag kan en av dem bli Norges hyggeligste håndverker. Foto: Skjermdump, hyggeligste.no.

Lørdag kåres Norges hyggeligste håndverker, og i finalen er Severin Poppe Midteide og Edwin Larsen fra to av våre medlemsbedrifter.

Severin Poppe Midteide i Grønne VVS

Etter seks år i rørleggerbransjen startet Severin sitt eget firma, Grønne VVS AS, som også ble vårt første gründer-medlem i januar 2020.

Den bransjeengasjerte rørleggeren beskrives som en dyktig rørlegger som alltid smiler gjennom nominasjonene. En av dem som har nominert ham, William Benno, skriver:

Forbilde når det kommer til kreativitet og positiv innstilling. Severin har aldri hatt noe annet en et smil på munnen. Kan faget og gir gode enkle tips man kan fikse på egenhånd”.

Her kan du se en filmsnutt om bærumsgutten, og STEMME!

Edwin i Slettedal VVS

Edwin Larsen i medlemsbedriften Slettedal VVS AS har nå 17 604 stemmer og 71 nominasjoner. Han har aldri sett seg tilbake etter at han ble rørlegger, og er opptatt av å løfte og sette pris på rørbransjen.

Slik beskrives han av kollega Svein Egil Aslaksen-Vedvik:

"Maken til jovial og hyggelig håndverker skal du leite lenge etter! Vi har vært kollegaer i endel år nå, Edwin er alltid i godt humør, selvom han ikke er det :-) Han har god humor og tar utfordringene på strak arm, med et smil på lur!"

Her kan du se en filmsnutt om hortensgutten, og STEMME!

Strøm finalen her klokka 16.30 på lørdag!