RorNorge

Innhold

Ny nettside og doble besøkstall

Skjermdump av rornorge.no sin forside

Rornorge.no har fått et skikkelig ansiktsløft, innholdet er oppgradert til å passe dagens behov enda bedre, og vi tror det er enda lettere å finne frem i jungelen av bransjerelevant informasjon.

 

Det siste årets besøkstall er omtrent fordoblet kontra fjoråret. Vi har gått fra besøk av 47 381 unike brukere mellom 1. januar og 24. november i 2019, til 76 461 i samme periode i 2020.

Økningen viser at mange har oppsøkt nettsidene våre for å få råd og hjelp i koronakrisen, noe som er i tråd med den økte mengden henvendelser vi har fått også på telefon og epost.

Vi ønsker å gi medlemmene våre og andre besøkende en god brukeropplevelse, og har derfor gjort hovedområdene våre synligere på forsiden, og gjort det gjennomgående enklere å ta kontakt med rett person hos Rørentreprenørene Norge med visittkort på fagsidene.

Design og universell utforming er alltid aktuelle forbedringsområder, og vi har utviklere i ryggen som hele tiden vil passe på at nettsiden oppfyller samtidens krav. Målet er at alle skal kunne ha glede av nettsiden, og at den skal gi svar på det rørbransjen lurer på.

Ikke nøl med å ta kontakt ved spørsmål eller innspill til innholdet på nettsiden. Vi håper den er et selvsagt sted å gå når man trenger.

Pålogging medlemssider

Nå kan våre medlemmer logge seg inn på de lukkede medlemssidene med Arbinn-påloggingsinfo. Brukernavn og passord som ble brukt til å logge seg inn på de gamle nettsidene gjelder dermed ikke lenger.

Hvis du ikke vet hva ditt brukernavn og passord er i Arbinn, kan du sende oss en mail på firmapost@rornorge.no, så sender vi deg informasjonen på nytt.