Søker til fellesskapet

Flere ser fordelene av å være med i et større fellesskap. Så langt i år har Rørentreprenørene Norge fått 16 nye medlemmer, og flere er på vei.

Flere ser fordelene av å være med i et større fellesskap. Så langt i år har Rørentreprenørene Norge fått 16 nye medlemmer, og flere er på vei.

Et av de nye medlemmene er Gran VVS på Revetal i Vestfold. Dette er en relativt stor bedrift, med drøyt 87 millioner i omsetning i 2018, som driver både på prosjekt- og servicemarkedet. Virksomheten har røtter helt tilbake til 1912 og drives nå av Bergljot Woll og mannen hennes.

– Vi har alltid vært medlem av en kjede og følt vi har fått det vi trenger av fellestjenester der. Men bare en bransjeorganisasjon kan ta et næringspolitisk ansvar, sier Woll.

Hun legger til at Gran VVS som en etter hvert ganske stor virksomhet føler et ansvar for å delta i fellesskapet. Ikke minst er Woll opptatt av rekruttering til bransjen og opplæring. Gran VVS har for tiden åtte lærlinger, hvorav tre jenter.

Norsk Drift og Vedlikehold i Florvåg ved Bergen er en bedrift som har nylig søkt om medlemskap i Rørentreprenørene Norge

– Jeg ønsker at selskapet skal ta del i felleskapet og fremme de seriøse i yrket. Rørentreprenørenes logo anser jeg som et kvalitetsstempel å kunne skilte med i selskapet. Selskapet ønsker også å bruke en del av kursene som går i regi av foreningen, som blant annet mesterbrevet for min del, skriver daglig leder Ole Martin Monsen i søknaden.

Nye medlemmer i vår:

Lunder & Aas Rørleggerservice, Jessheim
Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift, Oslo
Sofienberg Rør, Billingstad
Kristoffersen VVS, Nesstun
Aase Rør, Sandnes
Vann Bad Varme, Drammen
Rørlegger Strand & Co., Skollenborg
Gran VVS, Revdal
S-Rør, Verdal
S-Rør, Steinkjer
E. F. Jimenez Rørservice, Horten
Rørleggergutta, Nøtterøy
Teknobad, Arendal
Rørleggerfirma K. Horghagen, Buvika

I tillegg er det kommet inn to nye medlemmer under NHO Gründer-ordningen:

Grønne VVS, Jar
Smart Rør, Tønsberg