Bedriften din betaler inn pensjon hver måned til alle ansatte!

Jaspal Singh Dhami og Lasse Rudi i Storebrand

Jaspal Singh Dhami og Lasse Rudi i Storebrand

Severin får en aha-opplevelse i ukens episode av Bare Rør. Selv om han er ung og lovende, skal han jo bli pensjonist en dag. De han ansetter i årene som kommer må han (bedriften) attpåtil spare pensjon for, så dette må han faktisk vite noe om!

Bare Rør podkast

Hva skjer i rørbransjen nå? Eli og Poppe tar temperaturen, dykker ned i materien og surfer overflaten. Spennende gjester, gode historier og nyttig informasjon fra dine bransjekollegaer er i fokus i denne lettbeinte podcasten fra Grønne VVS og Rørentreprenørene Norge. Du finner alle episodene på Spotify, iTunes og Podbean.

Det lønner seg å vite hva obligatorisk tjenestepensjon (OTP) er, enten du eier en bedrift eller er ansatt i en. Dagens gjester er Jaspal Singh Dhami og Lasse Rudi fra Storebrand – de avklarer hva som gjelder og hva som er mulig.  

Vil du ha mer informasjon om Storebrand Pensjon, kan du sjekke opp avtalen Rørnorges medlemmer har rundt pensjon her!

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!