Episode 29: Bygg Reis Deg - en etterlengtet møteplass

Bare Rør-podden tok seg en tur på Bygg Reis Deg i Lillestrøm. "Der var vi sammen med 35000 besøkende lykkelig for å kunne se og hilse på bransjefolk igjen".

– Mange benyttet muligheten til å stikke innom RØR NM hos RørNorge å se de fem kandidatene som avla svenneprøven og konkurrerte om norgesmestertittelen! Det var også ekstremt hyggelig at så mange av våre lyttere tok seg en tur innom og sa hei! Neste gang blir det nok dere lyttere som blir intervjuobjektene, sier fagsjef Eli Heyerdahl Eide i RørNorge, som sammen med Severin Poppe Midteide er programleder i Bare Rør.

– Vi var innom messa og tok en prat med Bygg Reis Deg sjefen Gunnar Glavin Nybø og noen av de leverandørene vi traff som bidro til at det er mulig å arrangere NM.

I dagens episode får du hilse på Søren Brøndum Knudsen fra Purus Joti, Fredrik Henriksen fra Armaturjonsson og Jørn Aaknes fra Lyngson. Alle med rørleggerutdanning som utgangspunkt for de jobbene de har i dag.

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!