Er du en varmeanlegg-"morder" uten å vite det?

Jobber du med varme- og kjøleanlegg, må du ha et forhold til vannkvaliteten på vannet som er energibærer. Har du noen gang sett at vannet i anlegget er svart?

Bare Rør podkast

Hva skjer i rørbransjen nå? Eli og Poppe tar temperaturen, dykker ned i materien og surfer overflaten. Spennende gjester, gode historier og nyttig informasjon fra dine bransjekollegaer er i fokus i denne lettbeinte podcasten fra Grønne VVS og Rørentreprenørene Norge. Du finner alle episodene på Spotify, iTunes og Podbean.

I ukens episode av Bare Rør, snakker Eli og Poppe med Van Ha Doan fra Kompa AS.

Dette ble, spesielt for Severin, tidenes aha-episode. Du kan formelig høre at lyspærene oppi hodet til Severin tenner når Van Ha snakker! Van Ha er nemlig det vi vil kalle en ekte vannbehandlingsnerd. Han brenner for å få rørbransjen til å forstå at vannkvaliteten i varme og kjølesystemer er superviktig!

Vann har en utrolig viktig funksjon i varme og kjølesystemer, det er som blodet inni kroppen din. Blir det sykdommer der så blir du sjuk. Driftsproblemer (sykdom) i vannbårne anlegg forårsakes i all hovedsak av vann som ikke holder mål – men det kan vi gjøre noe med! Først og fremst ved å forstå hva som skjer når du mikser materialkvaliteter, er bevisst på hva slags vann du fyller anlegget med og ved at du virkelig forstår hva som skjer "inni" anlegget ditt.

Dette er et fagfelt som gir gode markedsmuligheter for rørleggerfirmaer og helt sikkert vil trigge noen rørleggere til å spesialisere seg.

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!