Erfaringer etter oppstart av firma

Programlederne Severin Poppe Midteide og Eli Hermine Heyerdahl Eide med ukens gjest i Bare Rør, Daniel Kolstø Eik i EIWA AS.

Programlederne Severin Poppe Midteide og Eli Hermine Heyerdahl Eide med ukens gjest i Bare Rør, Daniel Kolstø Eik i EIWA AS.

Rørleggergrunder Daniel Kolstø Eik gjester Bare Rør denne uken. Han driver firmaet EIWA AS i Haugesund sammen med sin kompanjong, og på halvannet år har de gått fra 2 til 12 ansatt – erfaringene har stått i kø!

Severin og Daniel har mye felles som leder i hver sin grunderbedrift, til tross for forskjellig størrelse på bedriftene, antall ansatte og egen erfaring. Daniel og EIWA har vært kreative når de har markedsført bedriften, på en litt annen måte enn Severin – felles for de begge er at synligheten skaffer mange nye kunder og jobber.

Reisen fra å være en rørlegger til å bli en synlig bedriftsleder med stort ansvar har gitt Daniel mange erfaringer og de er han raus og deler med oss i Bare Rør med Eli & Poppe denne uken.

Det er nemlig mye du ikke vet før du har startet opp et firma – her får du vite noe av det!

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!