Espen har 7 ansatt og viser vei innen digitalisering

Espen Aulie (t.h.) viser programleder Severin Poppe Midteide BIM.

Espen Aulie (t.h.) viser programleder Severin Poppe Midteide BIM.

Hvor digital er egentlig din bedrift? Er det noe å hente der, eller henger du med på "digitaliseringstoget" som stadig øker hastigheten? Eller henger du fast i det trygge med de kjente rutinene og er redd for at det å prøve nye ting er for skummelt eller arbeidskrevende?

Denne uken har Bare Rør med Eli & Poppe besøk av en stolt 3 generasjons rørlegger, Espen Aulie fra A.Aulie AS i Årnes. Han forteller hva som gjorde at han fikk fart på endring av rutiner og måten han drev bedriften på i denne ukens episode.

Eli "oppdaget" Espen på en happening sammen med Comfortkjeden og ble umiddelbart imponert av å høre på hans erfaringer og ikke minst gleden han uttrykker over å få jobbe med "digitale" rør – for som Espen sier:  – Jeg legger jo rør på pc'en nå, og det er veldig morsomt!

At det er morsomt fikk vi bevis på da han demonstrerte hva han gjorde og hva som er mulig. Bli med inn i samtalen vår med Espen.

Vi håper du også blir inspirert til å gjøre nye kost og tidsmessige besparinger av å høre om Espens erfaringer!

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!