Gry blir bedriftenes talerør

Gry Winterstø blir Rørentreprenørene Norge - Rogalands nye avdelingsleder fra 1. oktober.

Gry Winterstø blir Rørentreprenørene Norge - Rogalands nye avdelingsleder fra 1. januar 2022.

Gry Winterstø har idrettsfaglig bakgrunn, kjenner byggenæringen og kan kvalitetsarbeid og HMS systemer. Hun blir ny daglig leder i Rørentreprenørene Rogaland.

Gry gleder seg til å starte i jobben som avdelingsleder i Rogaland når Kjell Sivertsen blir pensjonist på nyåret. 1. oktober har hun sin første arbeidsdag.

– Dette er en jobb du kan gjøre en forskjell i. Tenk å få lov til å være med å bidra til at ungdom søker til fagutdanningen, det er spennende det, sier hun.

Gry Winterstø aner hva hun går til etter 10 år som HMS, kvalitets- og opplæringsansvarlig i Byggmester Sagen AS fra 2004. Der la hun grunnlaget for gode rutiner og arbeidsprosesser som gav resultater i form av økt oppdragsmengde.

– Kvalitetsforbedring og måle hva som fungerer og rette det som kan bli bedre, har jeg stor tro på, sier hun.

Gry har hovedfag i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøyskole og har deler av grunnfag i psykologi i bagasjen. De siste åtte årene har hun vært KHMS- leder (kvalitet, helse, miljø og sikkerhet) i Coor og har jobbet med Equinor som kunde.

– Jeg har ikke byggeteknisk bakgrunn, og er ydmyk i forhold til faget. På det området må jeg lene meg på andre i organisasjonen, men jeg ble veldig glad i bransjen da jeg jobbet 10 år i Byggmester Sagen.  Det er så mange joviale, trivelige folk med høy kompetanse i denne bransjen, sier 46 åringen fra Sola.

– Min første plan i ny jobb er å bli kjent med de jeg skal lede, dernest besøke alle medlemsbedriftene i Rogaland og bli kjent med hele organisasjonen vi er en del av, sier Gry Winterstø.

– Gry skilte seg ut fra første stund, hun var godt forberedt med et lovende engasjement. Vi føler oss trygg på at vi har valgt en sterk og god leder for rørbedriftene i Rogaland, sier Bjarte Bjelkarøy, styreleder i Rørentreprenørene avdeling Rogaland.