Gulvvarme gir muligheter

Espen Bjercke i Jar Rørteknikk, Rein Brunsell i Canes og programleder Severin Poppe MIdteide i Bare Rør.

Espen Bjercke i Jar Rørteknikk, Rein Brunsell i Canes og programleder Severin Poppe MIdteide i Bare Rør.

Varme i gulvet gir best komfort, sikrer energifleksibilitet og gjør boligen mer attraktiv. Men er det nok argumenter for å sikre at alle bygg får et vannbårent oppvarmingssystem?

Bare Rør podkast

Hva skjer i rørbransjen nå? Eli og Poppe tar temperaturen, dykker ned i materien og surfer overflaten. Spennende gjester, gode historier og nyttig informasjon fra dine bransjekollegaer er i fokus i denne lettbeinte podcasten fra Grønne VVS og Rørentreprenørene Norge. Du finner alle episodene på Spotify, iTunes og Podbean.

Mye tyder på at dette er et fagområde vi som bransje med fordel kunne snakket mer sammen om.

Har du for eksempel tenkt på at våtrommet er et "varmesluk" som bruker mye energi på oppvarming? Da er det veldig dumt å låse fast oppvarming av badene vi bygger til strøm for evig tid!

Dette og mye mer snakker vi med Espen Bjerke fra Jar Rørteknikk AS og Rein Brunsell fra Canes om – begge to er "gulvvarmenerder" med mange års erfaring på området – de skulle nok ønske vi kunne fortsatt i flere timer.

Bli med på samtalen Facebook!

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!