Livreddende rørlegging

Fagsjef Are Skaar Nielsen i RørNorge og senioringeniør og kunnskapsformidler Per-Arne Lindvik i Kiwa AS.

Fagsjef Are Skaar Nielsen i RørNorge og senioringeniør og kunnskapsformidler Per-Arne Lindvik i Kiwa AS.

Alle norske bygg over en viss størrelse skal sprinkles, det sikrer verdier og liv! Det betyr også gedigne markedsmuligheter for norske rørleggerbedrifter.

Bare Rør podkast

Hva skjer i rørbransjen nå? Eli og Poppe tar temperaturen, dykker ned i materien og surfer overflaten. Spennende gjester, gode historier og nyttig informasjon fra dine bransjekollegaer er i fokus i denne lettbeinte podcasten fra Grønne VVS og Rørentreprenørene Norge. Du finner alle episodene på Spotify, iTunes og Podbean.

Årlig monteres ca. 800 000 sprinklerhoder i Norge, det betyr at i snitt monterer hver eneste rørlegger nesten 50 sprinklerhoder hver – noen må ha mye å gjøre! Norge er faktisk best i verden på antall sprinklerhoder pr 1000 innbyggere! Men spør noen deg om å gjøre noe med et sprinkleranlegg så husk at alarmklokkene skal ringe – for dette er ikke rørsystemer hvem som helst skal tukle med. Her kan du gjøre mye skade om du ikke vet hva du driver med.   

Gjester i dag er senioringeniør og kunnskapsformidler i Kiwa AS (tidligere Teknologisk Institutt) Per-Arne Lindvik og Fagsjef, med ansvar for utdanning i RørNorge, Are Skaar Nilsen.

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!