Møt Norges mektigste rørlegger

Eli Hermine Heyerdahl Eide, Severin Poppe Midteide og Raymond Johansen.

Eli Hermine Heyerdahl Eide, Severin Poppe Midteide og Raymond Johansen.

I den siste episoden av Bare Rør før sommerferien har vi fått besøk av rørlegger og Oslos Byrådsleder Raymond Johansen. Han er et lys levende bevis på at et svennebrev som rørlegger kombinert med politisk interesse kan føre i uante retninger.

Bare Rør podkast

Hva skjer i rørbransjen nå? Eli og Poppe tar temperaturen, dykker ned i materien og surfer overflaten. Spennende gjester, gode historier og nyttig informasjon fra dine bransjekollegaer er i fokus i denne lettbeinte podcasten fra Grønne VVS og Rørentreprenørene Norge. Du finner alle episodene på Spotify, iTunes og Podbean.

Eli og Poppe snakker med Raymond om rørlegging i Armenia, hans bakgrunn som rørlegger og om hvordan han som politiker faktisk kan være med å bidra til å øke rørleggerfagets status. 

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!