Nerdeepisode i podden - firmabiler og innredning

Line Brenna (Work System), Ronny Nordby (Bertil O. Steen) og Per Morten Andersen (Bertil O. Steen)

Bil er mer enn bare moro! Valg av firmabil har mye og si for bedriftens økonomi. Elbiler har kommet for å bli, men hvordan ser fremtidens "rørleggerbil" ut?

Bare Rør podkast

Hva skjer i rørbransjen nå? Eli og Poppe tar temperaturen, dykker ned i materien og surfer overflaten. Spennende gjester, gode historier og nyttig informasjon fra dine bransjekollegaer er i fokus i denne lettbeinte podcasten fra Grønne VVS og Rørentreprenørene Norge. Du finner alle episodene på Spotify, iTunes og Podbean.

Ronny Nordby og Per Morten Andersen fra Bertil O. Steen lever av å skaffe praktiske arbeidsbiler til blant annet rørleggere, og gjester Bare Rør denne uka.

Men ingen rørleggerbil er komplett uten en bilinnredning som gjør at du har kontroll på verktøy og deler. En riktig innredet bil kan spare deg for mye lete tid, i tillegg til lastevekt. Har du rett innredning i din bil?

Line Brenna fra Work System lever og ånder for bilinnredning  hun gir gode råd så du får optimalisert innredningen din  for hvem har ikke lyst på skikkelig orden på sakene!

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!