Fagsjef Martin Andersen i Rørentreprenørene Norge gleder seg til lansering av den "nye" Rørhåndboka med splitter nye app og nettside er klar til lansering i utgangen av 2021. Foto: Stein Arild Iglebæk

Fagsjef Martin Andersen i Rørentreprenørene Norge gleder seg til lansering av den "nye" Rørhåndboka med splitter ny app og nettside i utgangen av 2021. Foto: Stein Arild Iglebæk

Brukervennlighet står i sentrum for de omfattende omstruktureringene som har blitt gjort i Rørhåndboka. Den er enklere å bruke for utførende rørlegger, og kan bestilles fra 1. desember!

– I papirversjonen har vi har valgt å konsentrere oss i hovedsak om utførelse. Vekk med det meste av prosjektering- og administrasjonsblader og annet som ikke er relatert til utførelse. Nettversjonen av Rørhåndboka vil ha ett komplett bibliotek med alle bladene. Det kommer også en adskillig mer brukervennlig app enn dagens løsning - denne vil inneholde det samme som papirversjonen. Papirversjonen blir også vesentlig tynnere, og mer håndterlig ute på jobb, sier fagsjef Martin Andersen i RørNorge.

Revisjonen kommer som et resultat av undersøkelser og tilbakemeldinger fra brukere av "rørbibelen".

– I alle år har RørNorge som forfattere og eier av boka vært opptatt av at brukeropplevelsen skal være god og at faginnholdet til enhver tid er oppdatert. En digital hverdag i stadig endring krever at vi er fremoverlente og tilpasser oss i takt med brukernes ønsker og behov, sier Andersen.

Lang og omfattende prosess

– Vi vet at "rørbibelen" ikke utelukkende brukes av rørleggere og lærlinger, men også av driftsteknikere, ufaglærte fagarbeidere og andre relevante yrkesgrupper. Vi ser med glede at det er så mange som bruker Rørhåndboka som oppslagsverk og lærebok, og blir selvsagt motivert av dette til å levere et så godt produkt som mulig, sier Andersen.

Rørhåndboka 2022 med splitter ny app og nettside kommer i desember 2021.

– Det har vært en lang og omfattende prosess å modernisere Rørhåndboka, og vi i RørNorge gleder oss til å endelig lansere!