O' jul med din glede og høye strømregninger? Neida - ikke om du har varmepumpe

Severin Poppe Midteide (medprogramleder) og Rolf Iver Mytting Hagemoen (daglig leder i Norsk Varmepumpeforening)

Severin Poppe Midteide (medprogramleder) og Rolf Iver Mytting Hagemoen (daglig leder i Norsk Varmepumpeforening).

Denne ukens snakkis i Bare Rør er noe Severin sier han har lært lite om, nemlig varmepumper. Og at du som rørlegger kan bidra til at dine kunder får lavere strømregning!

Hva skal egentlig til for at du skal kunne ta på deg å utføre et varmeanlegg med en varmepumpe? Hva må du kunne? Vet du nok til å bygge gode anlegg med vannbåren varme og varmepumpe?

Det som er sikkert er at varmepumpemarkedet er brennhett nå, takket være de historisk høye strømregningene. Det påvirker også markedet for vannbåren varme på lengre sikt – for skal du få billigere strømregninger må du varme opp med vann!

Bli med i vår siste podcast episode før jul og møt Rolf Iver Mytting Hagemoen fra Norsk Varmepumpeforening – en viktig samarbeidspartner for oss i rørbransjen.

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!