Rekordoppslutning på webinar

Skjermbilde av webinaret

– Advokat Rolf Markussen fra advokatfirmaet Grette snakket om risiko og kontraktsregulering når prisene skyter i været, vareleveranser blir forsinket og utsiktene i prosjektet blir snudd opp ned. Det er et viktig tema og alle i byggenæringen er berørt, sier administrerende direktør Marianne W. Røiseland i RørNorge.

– For oss føltes det også som risikosport å arrangere dette møtet. Vi krysset nesten grensen av det Teams tillater, oppslutningen var enorm, sier Røiseland.

Markussen er entrepriserettsekspert, og gjennomgikk rettslige relevante problemstillinger og ga svar og råd til medlemsbedrifter i en krevende kontraktshverdag. Spørsmålene tikket inn jevnt gjennom webinaret.

RørNorge var arrangør, og også Nelfo og EBAs medlemmer var invitert. Rundt halvparten av deltakerne var RørNorge-medlemmer. På det meste var 262 personer med i frokostwebinaret 30. juni om kontrakter i prosjektmarkedet.

– Vi har samarbeidet veldig godt med Nelfo og EBA gjennom pandemien – og har mye å tjene på å stå sammen i fortsettelsen. Vi har mye til felles, selv om veiene vår noen ganger går i ulik retning.

Dette er det første møte i samarbeidet med Advokatfirmaet Grette. Fra høsten av blir det jevnlige frokostmøter i RørNorges regi, noen av dem i samarbeid med Advokatfirmaet Grette.

– Å samarbeide med eksperter i spesielle situasjoner er et godt supplement til våre egne fageksperter, som står klare til å svare på spørsmål fra medlemmene og veilede dem hver dag, sier Røiseland.

Fikk du ikke med deg webinaret? Da kan du se det her!