Rør og strøm= usant!

Severin Poppe Midteide (programleder), Martin Andersen (fagsjef, Rørentreprenørene Norge), Geir Jansen (servicesjef, Andenes Rør AS) og Eli Hermine Heyerdahl Eide (programleder)

Severin Poppe Midteide (programleder), Martin Andersen (fagsjef, Rørentreprenørene Norge), Geir Jansen (servicesjef, Andenes Rør AS) og Eli Hermine Heyerdahl Eide (programleder).

Da er det endelig fastslått en gang for alle – er du ikke elektriker så må du ikke gjøre elektrisk arbeid med beredere, selv om du "kan" det og "alltid" har gjort det du trenger av tilkoblinger.

Rørentreprenørene Norge har fått en avklaring fra DSB (Direktoratet for Samfunnssikkerhet og beredskap) som ikke etterlater noen tvil.

En som har vært opptatt av å få til denne avklaringen er servicesjef i Andenes Rør AS, Geir Jansen. Sammen med Martin Andersen fra RørNorge tar vi en prat om hva slags regler som egentlig gjelder for beredere og tilkobling. Klarere regelverk rundt beredere og elektrisitet.

Neste gang du skal montere en bereder så husk å planlegge at elektrikeren skal på banen før kunden får varmt tappevann i krana!

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!