Rørlegger med problemløsningsfokus

Rørleggermester Christopher Skogstad Messiha (t.h.) viser frem vanlig, kjemikalebehandlet og Christopher-behandlet varmeanleggvann.

Christopher Skogstad Messiha fra Sandvika Rørleggerbedrift AS er også kjent som "waterguard-", "skikkeligrørlegger-" og "Plumbomannen". En synlig kar i bransjen som brenner for fag, bransje og spesielt gulvvarme.

Problemløsning i varmesystemer som ikke virker har blitt en stor geskjeft for ham – det er i følge Christopher ganske lett å se om et anlegg "har det bra" eller ikke. Vannkvaliteten er noe av det første han tar tak i når han skal bedrive omsorg for et varmeanlegg som ikke har det bra.

Med seg til oss i studio har han med seg 3 glass som viser forskjellen på "vanlig" varmeanleggvann, kjemikaliebehandlet vann og "Christopher-behandlet vann" – sjekk bildet!

At vannkvalitet er viktig fikk du også høre i episode 25. Denne gangen klarer Severin også å dreie samtalen inn på det å lede en rørleggerbedrift – altså nok en podcastepisode der gjesten sår frø til ny kompetanse og innsikt for lytterne (i alle fall Severin)!

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!