Tinder for byggenæringen

30000 rørleggerjobber ble formidlet via MITT ANBUD i 2020. I tillegg bygget håndverkerne som får jobber via mitt anbud 6500 våtrom. Rørleggerkunder anno 2021 finner håndverkeren sin på nett, og baserer seg på at andre har gitt gode anbefalinger.

Bare Rør podkast

Hva skjer i rørbransjen nå? Eli og Poppe tar temperaturen, dykker ned i materien og surfer overflaten. Spennende gjester, gode historier og nyttig informasjon fra dine bransjekollegaer er i fokus i denne lettbeinte podcasten fra Grønne VVS og Rørentreprenørene Norge. Du finner alle episodene på Spotify, iTunes og Podbean.

Håvard Bungum startet opp Mitt Anbud i Schibstedt og har vært med på den vanvittige veksten de har hatt i formidling av håndverkstjenester – byggenæringens "tinder" sørger for å spleise mange kunder med flinke håndverkere.

Fortsatt er det noen som er skeptiske og negative til denne tjenesten. Vi snakker med Håvard om hva som gjøres for å luke ut useriøse aktører og hvordan du bør opptre som tilbyder på mitt anbud for å få mest mulig kunder og jobber ut av det.

For det er som med nettdating ellers – det blir ikke noe schvung over det før du både har en god profil og sørger for å være på tilbydern!

Her hører du episoden!

Har du spørsmål, innspill eller kommentarer? Bli med i Facebook-gruppen Bare Rør med Eli & Poppe, der samtalen rundt denne episoden kan fortsette - eller send mail til podcast@rornorge.no.

Ny episode hver mandag

Dette er femte episode i podkasten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Rørentreprenørene Norge og Grønne VVS AS. Misjonen er å underholde, oppdatere og engasjere alle rørinteresserte!

Gikk du glipp av forrige episode? Da kan du høre den her!

Nye episoder publiseres 06.30 hver mandag, og du finner dem på SpotifyiTunes eller Podbean. God lytt!