100 episoder av podcasten Bare Rør med Eli & Poppe

Severin Poppe Midteide (Grønne VVS AS) og Eli Heyerdahl Eide (Rørentreprenørene Norge) har ledet podkasten Bare Rør siden mars 2020. Foto: Ilja Hendel

Severin Poppe Midteide (Grønne VVS AS) og Eli Heyerdahl Eide (Rørentreprenørene Norge) har ledet podkasten Bare Rør siden mars 2020.

Etter to år og totalt 100 episoder av Bare Rør med Eli & Poppe har akkurat dette podcast-kapittelet kommet til en ende. Severin skal på nye eventyr, men Eli vil sørge for at bransjen får ukentlig påfyll av stort og smått innen rørfaget.

For to år siden gikk Severin Poppe Midteide (Grønne VVS) og Eli Hermine Heyerdahl Eide (RørNorge) sammen og startet podcasten Bare Rør med Eli & Poppe. Hver uke har de invitert fantastiske bransjekollegaer for å ta et dypdykk i rørfaget. Gjestene har delt spennende historier og erfaringer fra temaene de brenner for. Det har tilført mange ny og nyttig kunnskap, og blitt en gullgruve for nettverksbygging og kunnskapsformidling.

Nå, etter 100 episoder har akkurat denne reisen kommet til en ende, da Severin skal ut på nye eventyr, og overlater podcasten Bare Rør i Elis hender. Eli legger vekt på at Severin ikke vil forsvinne helt fra podcasten, da han selvfølgelig kommer til å bli invitert som gjest, slik at han kan dele sine nye erfaringer og opplevelser. Med andre ord kommer podcasten til å leve videre, men med en liten vri. Akkurat hvordan den nye versjonen blir, vil det komme mer informasjon om i starten av juni. 

blobid3.jpg
Eli Hermine Heyerdahl Eide (RørNorge) og Severin Poppe Midteide (Grønne VVS) i podcast-innspilling på VVS-dagene 2022.
Mimrer tilbake

I episode #100 – Poppe avslutter i sin egen stil, deles nyheten om at Severin skal avslutte i podcasten. I den forbindelse har de invitert Marianne W. Røiseland, Administrerende direktør i RørNorge, og tar et tilbakebklikk på de to årene som har gått. 

– Bare Rør har jo blitt en kjempe suksess! Vi har jo fått nye medlemmer på grunn av den, og det har gitt oppmerksomhet. Og jeg tror det faktisk har gitt stolthet til alle de folka som jobber i bransjen vår. Jeg tror de synes det er gøy at det skjer noe, og at det er noen som virkelig snakker deres sak, sier Røiseland i episoden, og legger til:

– Jeg føler at du har gitt oss et litt mer ungdommelig touch. Det har vært veldig morro, også er det mye bra episoder som er laget. Og jeg tror det er litt viktig å dvele litt ved det man har oppnådd på de årene. 

Severin har vært en fantastisk ressurs og bidratt til å gi nye perspektiver for Eli & Co i RørNorge. Han ønskes lykke videre med nye prosjekter, og minnes på at som medlem i RørNorge vil vi som teknisk og juridisk avdeling aldri svikte, så vi vil stille opp og hjelpe til med de små og store spørsmål i årene som kommer!

Ikke fått med deg siste episode? Du finner den og alle de 99 andre episodene på Spotify, iTunes og Podbean.

Har du ideer eller forslag til tema? Kjenner du en du tenker MÅ være gjest? Da er det bare å ta kontakt med Eli på eli@rornorge.no.