23. november skjer det! La deg inspirere av Ingeborg-nettverket!

Inspirasjonsdagen

Eli Hermine Heyerdahl Eide (fagsjef i RørNorge) og Anita Krohn Traaseth (næringslivsleder og rollemodell) under innspilling av Inspirasjonsdagen 2023 - Hit, og enda lengre!

Næringslivsleder og rollemodell Anita Krohn Traaseth er en av de du får møte når du klikker deg inn på Ingeborg-nettverkets sending av "Inspirasjonsdagen 2023 - Hit, og enda lengre!". Alle i rør- og byggebransjen er velkommen til en innholdsrik digital sending, kl. 14.00 - 16.15 den 23. november.

Ingeborg-nettverket lover et innholdsrikt arrangement, hvor du blant annet vil møte Maren Lundby og Anita Krohn Traaseth, som vil dele litt av sine historier og betraktninger i forhold til mangfold, inkludering, kultur og ledelse. I tillegg vil det bli utdeling av Ingeborgprisen og mye, mye mer.

Bli med den 23. november 2023 fra kl. 14.00-16.15. Det er gratis og uforpliktende.

Meld deg på her. Som stolt, strategisk partner gleder vi oss veldig!

Inspirasjonsdagen er en arena hvor hovedmålet er å få bransjen til å sette fokus på rekruttering av kvinner, for å bidra til en bedre kjønnsbalanse og økt mangfold i bransjen. Hvert år inviteres det anerkjente og spennende foredragsholdere, i tillegg til at det kåres en vinneren av Ingeborgprisen.

Inspirasjonsdagen er en arena hvor hovedmålet er å få bransjen til å sette fokus på rekruttering av kvinner, for å bidra til en bedre kjønnsbalanse og økt mangfold i bransjen