Vi er klare for Arendalsuka!

Debatt om Norges-modellen på Bygg Arena Arendal 2022. Foto: Lånt av Bygg Arena Arendal.

Arendalsuka 2023 går av stabelen mandag 14. august, og som stolt partner i næringsfellesskapet  Bygg Arena Arendal og aktiv deltaker i NHO-huset gjennom BNL, gleder vi i RørNorge oss til fire dager med spennende foredrag, debatter og mye mer.

Den 14.-18. august møtes politikere, mediefolk og næringsliv på Arendalsuka 2023. RørNorge er blant 41 partnere i næringsfelleskapet  Bygg Arena Arendal (BAA). Mange av aktørene har det siste halvåret vært i full sving med å utforme og ferdigstille programposter som skal gjennomføres under årets Arendalsuke. 

BAA har to arrangementer på hovedscener og resten foregår hos Baker Jørgensen, se deres program her. I tillegg er RørNorge aktiv deltaker i NHO-huset gjennom BNL, og vil særlig løfte frem debattene arrangert av NHO. Se NHO sitt program her.


Arendalsuka - en viktig arena

For fjerde gang vil flere i RørNorge ta turen til Arendal for å lytte til foredrag, besøke stands, og snakke med politikere og andre aktører i bransjen. 

— Selv om vi ikke har egne arrangementer er Arendalsuka en viktig arena for å lytte, kommentere og knytte kontakter, sier administrerende direktør Marianne W. Røiseland i RørNorge. 

Røiseland er gjenganger på Arendalsuka, og skal i år delta i debatt hos Mesterbrevnemnda og Byggmesterforbundet, med tema om hva som skal til for å styrke den seriøse delen av næringen. Mer informasjon om debatten kan leses her.

RørNorge vil oppdatere sosiale medier gjennom uken.


Rørambassadør på plass i 2022

Flere titusen besøkte Arendal og deltok på et eller flere av fjorårets 1700 arrangementer.

— Det er et mylder, men i det store området er det mange små oaser, som Byggarena Arendal, der mange av de viktige debattene for vår næring ble arrangert. Vi må være der det skjer og vi må bruke arenaene enda mer strategisk enn vi har gjort hittil, sa Røiseland etter fjordårets festivaluke.

Også rørlegger Camilla Cox deltok i Arendal i 2022. Det var dyrevelferden som fikk hennes fulle oppmerksomhet og ikke rekruttering til rørleggeryrket denne gang.

— Det er moro å se hvordan Camilla bruker Arendalsuka, og veldig hyggelig å treffe henne og andre gode bransjevenner, avsluttet Røiseland.

Vi spurte Camilla Cox hvorfor det er viktig å delta på Arendalsuka. Se video.