Et halvt århundre i Sig. Halvorsen

Daglig leder i Sig. Halvorsen Tor Jakob Dysjaland, sammen med Svein Arvid Sola, som har vært ansatt i bedriften i imponerende 50 år, mandag 17. juni. Foto: Sig. Halvorsen

– Sig. Halvorsen er stolte av å annonsere at Svein Arvid Sola har vært ansatt i bedriften i imponerende 50 år, på mandag 17. juni. I en tid hvor karriereveier ofte endrer seg raskt og arbeidsmarkedet er i konstant utvikling, er det en sjeldenhet å finne noen som har viet et helt arbeidsliv til samme bedrift.

Svein Arvid startet sin karriere som rørlegger allerede som 17-åring. I løpet av de fem tiårene har han vært med å forme bedriften. Hans faglige kunnskap har spilt en viktig rolle for Sig. Halvorsen, og han har hatt med seg titalls lærlinger gjennom karrieren som vil ta med seg hans kunnskap videre.

Svein Arvids dedikasjon til rørleggerfaget har ikke bare påvirket hans eget liv, men også inspirert neste generasjon. To av hans sønner har fulgt i hans fotspor og jobber også som rørleggere i Sig. Halvorsen.

En ekte lagspiller

Daglig leder i Sig. Halvorsen, Tor Jakob Dysjaland, beskriver Svein Arvid som en problemløser og en mentor som alltid er villig til å dele av sin kunnskap.

- Svein Arvid har vært med å utvikle mye av det som vi i dag jobber med, helt fra 1985 da vi startet med varmepumpeanlegg, vannbårne systemer og sjøkollektor hos Sandnes Trelast i Gandsfjorden i Sandnes. Vi jobbet rett og slett med bærekraft før folk hadde begynt å snakke om dette.

- De siste årene har vi digitalisert mye i Sig. Halvorsen, og Svein Arvid har vært med på en reise som få andre vil kunne oppleve.

blobid0.jpg
Den bemerkelsesverdige milepælen ble markert med kake, blomster, gavekort og fine taler.
Foto: Sig. Halvorsen.

50 års-feiring

For å markere denne bemerkelsesverdige milepælen, arrangerte vi en feiring til ære for Svein Arvid. Det ble en anledning for kolleger å hedre hans innsats med fine taler, blomster, kake og for første gang i Sig. Halvorsens historie - gavekort på 50 år.

- Det er viktig å feire slike anledninger, sier Tor Jakob. Svein Arvid har bidratt til firmaets suksess på en måte som få andre har gjort.

Svein Arvid Sola er et levende bevis på at lidenskap og dedikasjon til et yrke kan føre til et rikt og tilfredsstillende arbeidsliv, og for det er vi ydmyke og takknemlige. Hans historie er en inspirasjon for både nåværende og fremtidige generasjoner av rørleggere.

Når vi ser tilbake på Svein Arvids 50 år lange karriere, er det klart at hans bidrag går langt utover tekniske ferdigheter. Han har vært en mentor, et forbilde, og en venn for mange. På vegne av hele Sig. Halvorsen ønsker vi Svein Arvid en stor gratulasjon med jubileet.

Takk for innsatsen, Svein Arvid!

DSC03941-kopi.jpg
Ansatte var samlet for å hedre Svein Arvid Sola. 
Foto: Sig. Halvorsen.