Rørlegger-NM

Hvert år konkurrerer 5 lærlinger om norgesmestertittelen i rørleggerfaget ved å gjennomføre svenneprøven sin på åpen scene foran tallrike publikum. Mesterskapet veksler annethvert år på holdes under Worldskills og Bygg Reis Deg. Rørentreprenørene Norge er arrangør,og årets mesterskap går av stabelen i Kristiansand 27.-29. september. Les mer om kandidatene her og last ned din gratisbillett her!

Reportasje: Rørlegger-NM 2021 er i gang

Reportasje: Jevnt i rørlegger-NM

Disse konkurrerer om NM-tittelen 2022:

  1. 8 kjappe: NM-kandidat Julie

    Julie Forseth har kvalifisert seg til å representere Trøndelag i rørlegger-NM, på Bygg Reis Deg. De neste dagene vil vi presentere resten av rørlegger-kandidatene som skal avlegge svenneprøve, og samtidig konkurrere om å bli "Norgesmester i rørleggerfaget 2023". 

  2. 8 kjappe: NM-kandidat Theodor

    Theodor Hofstad har kvalifisert seg til å representere Viken i Rørlegger-NM, på Bygg Reis Deg. De neste dagene vil vi presentere resten av rørlegger-kandidatene som skal avlegge svenneprøve, og samtidig konkurrere om å bli "Norgesmester i Rørleggerfaget 2023". 

  3. 8 kjappe: NM-kandidat Henrik

    Henrik Berget har kvalifisert seg til å representere Viken i Rørlegger-NM, på Bygg Reis Deg. De neste ukene vil vi presentere de fem rørlegger-kandidatene som skal avlegge svenneprøve, og samtidig konkurrere om å bli "Norgesmester i Rørleggerfaget 2023". 

Lurer du på noe? Spør oss!

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Vi ønsker å forbedre oss, og vil gjerne ha din tilbakemelding! Husk å legge inn mailen din, dersom du ønsker at vi skal komme tilbake til deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt