Årets Lærebedrift 2024 - nå kan du nominere!

Hvem fortjener å bli kåret til Årets Lærebedrift? Vi tar imot nominasjoner og gleder oss til å høre om rørbransjens fantastiske mentorer for morgendagens rørleggere.

Vil du nominere?

Tips oss

For syvende år på rad kårer vi Årets Lærebedrift. RørNorge ønsker å synliggjøre lærebedriftenes samfunnsverdi og samtidig løfte frem og gi honnør til de usynlige læremestrene. Derfor ber vi nå om tips til dyktige lærebedrifter som fortjener tittelen Årets Lærebedrift 2024. 

Kriterier som må oppfylles
  • Vilje til å ta inn lærlinger og til å lære bort (antall lærlinger i forhold til antall faste ansatte i bedriften samt skjønnsmessig vurdering)
  • Faglig kvalitet (beståtte svenneprøver, bruk av ifag og plan for oppfølging av lærlinger)
  • Læremiljø/ivaretakelse av lærlinger (basert på lærlingeoppfatning av å være en del av bedriften og deltakelse i faglige og sosiale arrangementer i bedriften)
  • Roller bedriften tar på seg i opplæringssammenheng

Bedriftene må også være medlem av RørNorge og følges opp av et RørNorge-tilknyttet opplæringskontor. Les mer om kriteriene her.

Slik nominerer du din favoritt

Fyll inn dette nominasjonsskjemaet for å registrere din nominasjon (tar 1-3 min). Du kan også sende nominasjon med begrunnelse på mail til firmapost@rornorge.no.

Nominasjonsfrist er 14. april.

Utvalgte nominerte vil bli presentert løpende på rørnorge.no og på sosiale medier. Kåringen skjer på RørNorges Generalforsamling på Kløfta, 6. juni 2024. 

Nilsson Haras AS ble Årets Lærebedrift 2023
Årets Lærebedrift 2023_vinner_GF.jpg
På scenen for å ta i mot prisen var nøkkelpersonen i lærebedrift-suksessen Anja Vatndal og daglig leder Kato Lidahl fra Nilsson Haras AS.

 

Med høy score på alle kriteriene, og et ekstraordinert godt mangfold, var det Nilsson Haras som stakk av med tittelen Årets Lærebedrift 2023.

– Bare det å få lovt til å være en av de seks firmaene som var med i sluttkampen var stort for oss, og så til slutt sitte igjen som vinner er jo bare helt fantastisk, sier daglig leder Kato Lidahl i Nilsson Haras AS. 

Les hele saken her.

Send inn din nominasjon!