RorNorge

Innhold

Årets Lærebedrift

Hvert år kårer Rørentreprenørene Norge en av landets flotte lærebedrifter til Årets Lærebedrift. Dette gjør vi for å synliggjøre de mange usynlige læremestrene som gjør rørleggerbransjen til en faglig sterk og solid bransje der det er attraktivt å jobbe.

Du kan nominere!

Kjenner du til en drivende dyktig lærebedrift som fortjener mer enn en klapp på skulderen? Er du kanskje lærling i Norges beste lærebedrift? Da vil Rørentreprenørene Norge høre fra deg!

Send en e-post med en kort begrunnelse til firmapost@rornorge.no innen 15. mai!

Årets jury består av daglig leder i fjorårets vinnerbedrift, Knut Jensen (Eriksen & Jensen AS), konserndirektør Jorun Løyning i Allier og representanter fra Rørentreprenørene Norges administrasjon. Prisen blir delt ut på Generalforsamlingen i Trondheim i august.

Oslo-bedriften stakk av med tittelen «Årets lærebedrift 2020». Daglig leder Knut Jensen mottok prisen under Rørentreprenørene Norges digitale generalforsamling.

Telerør, den største rørleggerbedriften i Telemark, satser tungt på lærlinger. I 2019 ble Telerør tildelt prisen Årets lærebedrift i regi av Rørentreprenørene Norge.

Bergensbedriften ble historiens første vinner av Rørentreprenørene Norges Årets Lærebedrift.

Nominerte bedrifter 2021

Nominerte bedrifter 2020

Nominerte bedrifter 2019

Nominerte bedrifter 2018